Munkatársak

Dr. Miklósi Ádám

Etológus

Több mint 20 éve vizsgálja a kutyák és gazdáik kapcsolatát. Az utóbbi években az ember-robot interakciót is kutatja, különösen az érdekli, hogy a technológiai fejlődés, hogyan befolyásolja az emberek viselkedését.

Dr. Kampis György

Tudományfilozófus, adatelemző

Kollégáival nagy mennyiségű adat gyűjtésére alkalmas mobiltelefonos alkalmazást fejlesztettek egy korábbi pályázat keretében. Kognitív tudományi háttérrel is rendelkezik, részt vesz az ember és a gép kapcsolatát újszerűen vizsgáló nemzetközi projektekben.

Dr. Konok Veronika

Pszichológus

Az információs és kommunikációs technológiák emberi viselkedésben betöltött szerepét kutatja. Korábbi kutatási témái közé tartozik az emberek kötődése más fajok egyedeihez (kutya) és tárgyakhoz (mobiltelefon), az ember-robot interakciók.

Liszkai-Peres Krisztina

Pszichológus, doktorjelölt

Doktori kutatásának témája a kisgyermekkori emlékezetfejlődés. Jelenlegi érdeklődési területe humán-gép interakció, felhasználói élmény (ux) kutatás.

Jurányi Zsolt

Fejlesztő

Specialitása a honlapokon elérhető adatok strukturált formába való legyűjtése, emellett web- és mobilalkalmazásokat, dinamikus és statikus honlapokat, egyéni, interaktív adatvizualizációkat egyaránt készít.

Fábián Kamilla

Pszichológia BA hallgató

Szakdolgozatát kognitív pszichológia és kreativitás témakörben írja. A jövőben gyermekekkel foglalkozna a legszívesebben, érdekli a gyermekvédelem és a különböző kognitív és affektív készségek fejlesztése, alapvetően óvodás korúak körében.

Korom Ágnes

Klinikai szakpszichológus, PhD hallgató

Gyakorló szakemberként megkésett és eltérő fejlődésű kisgyerekekkel foglalkozik. Doktori kutatásának témája a digitális eszközök használatának hatása a gyerekek kognitív és társas-érzelmi fejlődésére.

Szőke Rebeka

Pszichológus, PhD hallgató

Kutatásainak célja a digitális média mentális egészségre és társas-kognitív készségekre gyakorolt hatásainak vizsgálata. Elsősorban arra keresi a választ, hogy hogyan jelennek meg ezek a változások, illetve hogyan lehet pozitív célra használni a digitális eszközöket.

Korábbi munkatársak

Kocsis Adrienn

Budai Zsófia

Tóth-Farkas Renáta