Munkatársak

Dr. Miklósi Ádám

Etológus

Több mint 20 éve vizsgálja a kutyák és gazdáik kapcsolatát. Az utóbbi években az ember-robot interakciót is kutatja, különösen az érdekli, hogy a technológiai fejlődés, hogyan befolyásolja az emberek viselkedését.

Dr. Kampis György

Tudományfilozófus, adatelemző

Kollégáival nagy mennyiségű adat gyűjtésére alkalmas mobiltelefonos alkalmazást fejlesztettek egy korábbi pályázat keretében. Kognitív tudományi háttérrel is rendelkezik, részt vesz az ember és a gép kapcsolatát újszerűen vizsgáló nemzetközi projektekben.

Dr. Konok Veronika

Pszichológus, etológus

Az információs és kommunikációs technológiák emberi viselkedésben betöltött szerepét kutatja. Korábbi kutatási témái közé tartozik az emberek kötődése más fajok egyedeihez (kutya) és tárgyakhoz (mobiltelefon), az ember-robot interakciók.

Dr. Ujfalussy Dorottya Júlia

Etológus

Kiemelt témái az elmeműködés evolúciós és egyedi szintű fejlődésének kutatása összehasonlító módszerekkel, valamint az emberi viselkedés humánetológiai alapjainak megismerése.

Peres Krisztina

Pszichológus, PhD hallgató

Doktori kutatásának témája a kisgyermekkori emlékezetfejlődés. Jelenlegi érdeklődési területe humán-gép interakció, felhasználói élmény (ux) kutatás.

Jurányi Zsolt

Fejlesztő

Specialitása a honlapokon elérhető adatok strukturált formába való legyűjtése, emellett web- és mobilalkalmazásokat, dinamikus és statikus honlapokat, egyéni, interaktív adatvizualizációkat egyaránt készít.