Munkatársak

Dr. Miklósi Ádám

Etológus

Több mint 20 éve vizsgálja a kutyák és gazdáik kapcsolatát. Az utóbbi években az ember-robot interakciót is kutatja, különösen az érdekli, hogy a technológiai fejlődés, hogyan befolyásolja az emberek viselkedését.

Dr. Kampis György

Tudományfilozófus, adatelemző

Kollégáival nagy mennyiségű adat gyűjtésére alkalmas mobiltelefonos alkalmazást fejlesztettek egy korábbi pályázat keretében. Kognitív tudományi háttérrel is rendelkezik, részt vesz az ember és a gép kapcsolatát újszerűen vizsgáló nemzetközi projektekben.

Dr. Konok Veronika

Pszichológus

Az információs és kommunikációs technológiák emberi viselkedésben betöltött szerepét kutatja. Korábbi kutatási témái közé tartozik az emberek kötődése más fajok egyedeihez (kutya) és tárgyakhoz (mobiltelefon), az ember-robot interakciók.

Liszkai-Peres Krisztina

Pszichológus, doktorjelölt

Doktori kutatásának témája a kisgyermekkori emlékezetfejlődés. Jelenlegi érdeklődési területe humán-gép interakció, felhasználói élmény (ux) kutatás.

Tóth-Farkas Renáta

Pszichológus, PhD hallgató

Érdeklődési területe a kisgyermekek fejlesztése és a szülő-gyerek kapcsolat javítása mesén, játékon keresztül. Doktori kutatásainak témája a digitális technológia hatása a gyermekek társas-érzelmi fejlődésére és a szülő-gyerek kapcsolatra.

Budai Zsófia

Pszichológus, PhD hallgató

Iskolapszichológusként dolgozik, doktori kutatásának témája a digitális mobileszközök használatának hatása a gyerekek érzelemszabályozására.

Jurányi Zsolt

Fejlesztő

Specialitása a honlapokon elérhető adatok strukturált formába való legyűjtése, emellett web- és mobilalkalmazásokat, dinamikus és statikus honlapokat, egyéni, interaktív adatvizualizációkat egyaránt készít.

Kocsis Adrienn

Biológus hallgató

Jelenleg az ELTE TTK biológus hallgatója. Diplomamunkáját az Etológia Tanszéken készíti, melynek témája a digitális mobileszközök használatának hatása a gyerekek társas interakcióira és készségeire.

Fábián Kamilla

Pszichológia BA hallgató

Szakdolgozatát kognitív pszichológia és kreativitás témakörben írja. A jövőben gyermekekkel foglalkozna a legszívesebben, érdekli a gyermekvédelem és a különböző kognitív és affektív készségek fejlesztése, alapvetően óvodás korúak körében.